هلدر رو تراش تکنیک Teknik
هلدر رو تراش تکنیک Teknik برای کاربرد ها و زوایای گوناگون به سیستم های متعددی تقسیم شده است. من جمله سیستم های D, T, P, S, C, M که هر کدام ساختار و زاویه های خاص خود را دارند. هلدر رو تراش تکنیک بسته به انتخاب و مصرف تراشکار جهت هلدر را تغییر میدهند. به عنوان مثال هلدر رو تراش در سه مدل چپ که با حرف L، راست که با حرف R و مستقیم وسط که با حرف N در انتهای مدل هلدر نوشته می شود مشخص می گردد. هلدر رو تراش Teknik خیلی باید مستحکم و ثابت باشند زیرا در لایه برداری و برش های سنگین ممکن است استحکام هلدر به چالش کشیده شود. زیر زمانی که عمق قطعه در حال تراش زیاد شود، فشار وارده بر ساختمان هلدر نیز به مراتب بیشتر می گردد.
کاربرد هلدر رو تراش تکنیک Teknik
هلدر رو تراش قادر به برش سه مدل تراشکاری میباشد. نوع اول تراش به صورت طولی و در راستای طول قطعه میباشد. نوع دوم تراش به صورت عمقی و عمودی که در حول محور می تراشد. و نوع سوم که به صورت تراش دیواره قطعه میباشد. بسته به نوع تراش قطعه توسط تراشکار امکان استفاده از هلدر رو تراش در موارد دیگر نیز ممکن است کاربردی باشد.
طبق توصیه های استفاده از هلدر رو تراش، پیشنهاد شده است در هنگام استفاده از هلدر به محکم بستن گیره کلمپ هلدر توجه ویژه ای شود. زیرا در صورت لغزش احتمال کاهش ظرافت و دقت تراشکاری می گردد. حتی ممکن است آسیب های جدی سلامتی اپراتور تراشکاری را تهدید کند. همچنین در انتخاب هلدر برای آغاز برش قطعه مورد نظر، انتخاب هلدر با زاویه مناسب بسیار حائز اهمیت می باشد. به عنوان مثال در صورتی که هلدر زاویه 90 درجه را انتخاب کنید، مشخص است که فشار وارد بر روی قطعه و همچنین اینسرت و هلدر به مراتب بیشتر میشود. چون ضخامت لایه برداری بسیار زیاد است. پس در نتیجه حرارت افزایش میابد و احتمال بروز مشکلات زیادی را فراهم میکند.